donderdag 22 januari 2009

Van trouwdagliedjes naar een kast

Over een maand of vijf zullen Ron en ik gaan trouwen en ja, dan heb je ook bepaalde muzikale ondersteuning nodig hier en daar. Zo is er bijvoorbeeld een nummer als je binnenkomt in de kerk. Aangezien vrienden van ons het geweldige nummer "The prayer" al gebruikt hebben op hun trouwdag in december, moeten we een andere optie verzinnen. En daar ga je dan: youtube here I come.

Ik besloot eens te zoeken naar mijn favoriete zanger: Josh Groban (Nee, dit is geen fan-blog, want ik had gezegd dat ik geen fan-blogs meer zou schrijven) Hij heeft een geweldige diepe stem en zijn nummers zijn geweldig. Al snel kwam ik bij de duetten aan die hij gezongen had en ik belande bij Sarah Brightman en via via bij Andrea Bocelli en Celine Dion. De hele middag kan ik me niet meer concentreren op wat dan ook want de nummers die deze mensen zingen zijn ongelovelijk hemels.

Maar ergens is er ook wel een beetje frustratie, het moet toch niet mogelijk zijn dat mensen zo kunnen zingen en iedere keer als ik ze hoor beter geworden zijn? Ik raak in een soort 'snif-ik-heb-behoefte-aan-chocola-bui' terwijl ik van het ene in het andere nummer duik.

Gelukkig kan ik er met een aantal mensen over praten, zoals Jedidja. Samen hebben we het over een kast die wij ooit aan gaan schaffen en waar we deze mensen dan in zullen stoppen. Over enkele zijn we wel uit, zo mag Jedidja Derjan hebben, want dat is haar man, ik stop Ron in mijn kast, die hoeft zij niet. Maar dan komen de vechtpartijen, want ik wil Josh Groban in de kast, maar zij ook. En dan gaat het natuurlijk niet om hoe hij eruit ziet (hallo, ik ga trouwen hoor) maar om zijn geweldige zangkwaliteiten (ik zei toch dat het geen fan-blog was). Maar aangezien ik mijn horizon nu verbreed heb, zullen we nog meer ruzie krijgen, om Andrea Bocelli bijvoorbeeld.

Ow wacht eens,jullie snappen natuurlijk de hele bedoeling van die kast niet....nou je stopt er mensen in waar je wat aan hebt, zoals Andrea Bocelli bijvoorbeeld en als je dan gaat koken of afwassen, dan haal je hem er even uit, zodat hij je in de keuken kan ondersteunen met muzikale tonen. Dat maakt het afwassen veel leuker en gezelliger.

Zucht, het wordt natuurlijk nog een hele strijd met Jedid, maar misschien kunnen we af en toe eens ruilen van personen, "mag ik Josh, dan krijg jij Andrea voor een week" bel ik dan op. En dan komen we hem even langsbrengen.

Ach kom op dromen mag toch?

Nou,zoals je ziet, komt er van die muzikale ondersteuning niets op die trouwdag. Ik zit alleen maar over goedgevulde kasten te dromen. Jedidja, mag ik Josh eerst?

1 opmerking:

Jodelieh Blue zei

Hey we hebben net een goede oplossing bedacht! en daar houden we ons aan...